5 religii 5 culte ale penisului

De-a lungul istorie omul a idolatrizat penisul in diverse moduri. Aceasta idolatrizare este prezenta si astazi in diverse forme. De a idolatrizarea penisului de 'vrabie'(mic) in grecia veche pana astazi la penisul monstru, de multe ori mediatizat pe tv/ziar/internet.

Trecand peste mania 'marimea conteaza' si alte moduri de degradare umana va prezint 5 culte, 5 religii ale penisului.


Lingamul 
penis, cultLingamul este simbolul unei parti speciale(penisul) a corpului zeului Shiva in Hindu. in Hinduism Shiva reprezinta distrugerea si schimbarea. In mitologia Hindu, cand Shiva este omorat, zeita Kali se aseaza deasupra lui si ii scoate apoi mananca organele, ca mai apoi sa monteze penisul inca erect pentru a intregii ciclul creatiei. In cele mai multe temple Hinduse, Lingamul(penisul) este venerat singur, fiind separat de corp.
Lingamul este adesea ilustrat impreunat cu Yoni(vagin) precum in poza laturata.


Mara Kannon Shrine, Tawarayama, Japonia 
japonia, penis politicaIn urma cu aproximativa 450 ani, 2 politicieni locali din Tawarayana aveau o asemenea ura unul pentru cealalalt incat ura s-a transformat in amenintari cu moartea. Pentru a-si proteja fiul unul dintre politicieni(Mr. Oji) si-a deghizat baiatul in fata si la dus la altarul local. Intr-un final cealalalt politician(Mr. Sue) a gasit baiatu si i-a taiat capul, dar si penisul pentru a-i dovedi identitatea.
Afland despre crima, localnicii au inceput sa confectioneze falusi din lemn si ceramica, pentru a-i inlocuii penisul baiatului.
Descoperind placerea de a confectiona penisuri, localnicii au continuat aceasta practica.
Astazi altarului unde baiatul a fost omorat este imprejmuit de falusi. Falusi indreptati spre cer.
Locul este pentru cei cu probleme erectile considerat un loc de vindecare al problemelor erectile.


festival penis, slavire penisHounen Festivalul Fertilitatii, Komaki, Japonia
Cultul fertilitatii si al penisului exista in Asia centrala si de Est preistoric, influentand religiile pre-Budista si pre-Shinto.
In cea ce priveste festivalul din Komaki, pastrat pana astazi, nimeni nu poate spune de cand exista.
Festivalul se desfasoara pe 15 martie, incepand cu ora 14. 'Figura' centrala este binenteles un penis, lung de aproximativ 3 metri si cantarind in jur de 280kg.ejaculare, faraon, ritual sexualMin, Zeul Egiptean
Min, zeul Egiptean al fertilitatii este ilustart tinand in cu mana stanga falusul, iar cu mana dreapta ridicata un instrument agricol de treierat.
Perioada de crestere a 'popularitatii' acestui a fost 2500BC, iar in Era Kingdom (1550BC) era figura centrala in Ceremoniile de Incoronare a noilor Faraoni. Ritualul presupunea un soi de demonstratie a viitorului Faraon, cum ca este capabil sa ejaculeze.


Trasnetul Inflacarat
Drukpa Kunley a fost un calagur budist in secolul XVI si a trait unde astazi este tara Bhutan. Era cunoscut in special sub  numele de 'Nebunul Divin'. Si-a petrecut viata calatorind, dupa ce a devenit calugar in tinerete, impartasind cat mai multor tinere intelepciunea si iluminarea sa.
Acesta le promitea si le arata calea spre Nirvana prin folosirea 'Trasnetului Inflacarat'(penisul) aflat in posesia lui.
Devenit faimos, ajunsese sa fie cautat de femei sau cel putin sa se arate disponibile in preajma lui. In schimbul iluminarii spirituale cerea a fi platit in bere.
Intre si in timpul deflorarilor, Kunley le sfatuia cum sa-si balanseze Karma si cum sa acceada starea de Budha(iluminarea). Kunley provaduia extazul sexual si betia, sustinand ca aceasta este cea mai buna cale de a transcede iluzia universului material spre devenirea unul cu sine.
A ajuns parte a mitologiei Budiste facand sex cu aproape toate nevestele, surorile si fiicele din tinut. In mitologie se spune ca se bate cu tot soiul de demoni, in special demoni femei. Intr-una dintre legendele Bhutanei, infrange un demon feminin lovind-o cu penisul sau peste fata, apoi indesandui penisul in gura. Dupa infrangere o transforma intr-un spirit bun prin 'actul sexual divin'.

Povesti bizare ori ba, doar mintea scolita le va cataloga. Clar este ca penisul a insemnat, inseamna si va insemna mai mult decat o ^~#@-n pantaloni.

Bucurati-va de penis. Parte a existentei voastre.

Articole Asemanatoare