Jelqing / Milking - pentru marirea penisului

O alta metoda veche de idolatrizare a penisului; mai exact de marire a penisului...
In traducere libera: mulgere. Dar pentru ca are o nuanta neplacuta am sa folosesc termenul 'jelq'.
marire penis jelq povesti exercitii penis
Poate cea mai ciudata metoda veche de a marii penisul este jelqing-ul, practicata de Arabii Sudanezi(asa se spune ca ar fi..), care se presupune ca sunt bine dotati ca urmare a acestui exercitiu.
Povestea spune, ca atunci cand baietii implinesc varsta de 8 ani, le este impartasit secretul jelqing-ului-'Cultivarea Falusului'.

Tehnica presupune lubrifierea penisului, formoarea unui cerc imprejurul penisului cu degetul mare si aratator, folosind o presiune medie-ferma cu miscari lungi, incepand de la baza penisului oprindu-se sub gland. Miscarea se repeta cu cealalta mana si tot asa. Baietii sunt invatati sa inceteze exercitiul cand se apropie de ejaculare, sa astepte pana ce senzatia dispare si sa reinceapa exercitiul.
Exercitiu presupune folosire zilnica, timp de 30 de minute, aproindu-se de ejaculare de 6-7 ori. Daca familia este instarita trimit baiatul la un 'mehbil', sau un asa zis club sportiv, unde un servitor, dupa masarea cu ulei, va performa aceasta tehnica pentru el.

Povestea se regaseste in diverse forme in mai multe carti, printre care cele mai de seama sunt ale exploratorilor. Numesc doar una: 'the book of penis'. Binenteles ca si multi avizi de castiguri usoare pe spinarea credulilor si a disperatilor folosesc povestea pentru promovarea propriilor produse si programelor de marire a penisului.

In prezent sunt folosite doua forme 'principale' de jelqing, si mai multe variatii.
Cea mai des folosita este 'wet jelqing' - mulgerea umeda in care se foloseste un lubrifiant pentru a aluneca cu degetele peste pielea penisului.
A doua varianta este 'dry jelqing' - mulgerea uscata. Prin aceasta metoda pielea penisului ramane in contact permanent cu degetele. Pilea este cea care se misca odata cu degetele.

Ambele forme sunt adaptate fiecarui individ. O cale sigura este de a incepe incet cu o priza lejera, suficient cat sa miste sangele in penis, si o durata scurta(2-3secunde repetarea).
In timp, in functie de raspunsul si indiciile penisului se poate marii mai intai durata si apoi forta prizei.

Articole Asemanatoare

11 vorbe:

Anonim spunea...

Am si eu o intrebare daca se poate.Eu fac sala,si cand fac exercitii,adica gantare,flotari..etc,penisul se retrage foarte mult,adica se micsoreaza.Poate sala sa imi afecteze dimensiunea penisului,adica sa se miceasca cu timpul?Multumesc

mix spunea...

=))

Mitul penisului mic la culturisti.
Reactia de care vorbesti este normala. In acele momenete corpul mobilizeaza resursele pentru efort si recuperare.
Mai conteaza cat de bine/curat mananci, corelat cu tipul de efort facut, stilul de viata, sanatatea sistemului cardio-vascular, cat de frig sau cald este in sala, etc.

Anonim spunea...

Multumesc,deci mitul ca sala ti-ar micsora penisul nu este adevarat,nu?

mix spunea...

Daca ar fi adevarat, ar mai avea salile clienti?

Anonim spunea...

Da,asa este,dar ma speriasem putin dupa ce am vazut cat de mult mi-se miceste cand fac exercitii,zici ca stau dezbracat in groenlanda :)

Anonim spunea...

daca fac jelqing nu ma apropii niciodata de ejaculare ba mai mult daca incep exercitiul cu penisul sa zicem aproximativ 70% erect in timpul exercitiului isi ppierde din erectie ci nu invers

Anonim spunea...

Exerseaza. Invata sa controlezi nivelul de erectie.

Anonim spunea...

Dupa ce am exersat de cateva ori ,mi-au aparut punctulete rosii pe pielea penisului ,s-au spart vase de sange cumva?

naughty-mates spunea...

Ai fost prea agresiv. Ia o pauza si asigurate ca nu ai facut mai mult decat niste puncte rosii. O luna ar trebuii sa fie de ajuns.

Cand reiei exercitiile, considera ca vrei sa modelezi penisul, in loc sa-l fortezi. Pasii mici facuti bine sunt esentiali. Cand suntem mici incepem sa mergem in genunchi incet, apoi in picioare, apoi in timp invatam sa si alergam. Poti aplica acelasi principiu. Tine minte ca primii pasi sunt esentiali sa fie facuti in acest fel.

Anonim spunea...

Daca fac doar un singur exercitiu, adica mulgere de 200-300 de ori pe zi, ajuta ? sau trebuie sa fac toate exercitiile, sa fac si incalzirea si tot..

Anonim spunea...

Daca sant hipertensiv am voie sa practic aceste exercitii?

Trimiteți un comentariu