Jelqing / Milking - pentru marirea penisului

O alta metoda veche de idolatrizare a penisului; mai exact de marire a penisului...
In traducere libera: mulgere. Dar pentru ca are o nuanta neplacuta am sa folosesc termenul 'jelq'.
marire penis jelq povesti exercitii penis
Poate cea mai ciudata metoda veche de a marii penisul este jelqing-ul, practicata de Arabii Sudanezi(asa se spune ca ar fi..), care se presupune ca sunt bine dotati ca urmare a acestui exercitiu.
Povestea spune, ca atunci cand baietii implinesc varsta de 8 ani, le este impartasit secretul jelqing-ului-'Cultivarea Falusului'.

Tehnica presupune lubrifierea penisului, formoarea unui cerc imprejurul penisului cu degetul mare si aratator, folosind o presiune medie-ferma cu miscari lungi, incepand de la baza penisului oprindu-se sub gland. Miscarea se repeta cu cealalta mana si tot asa. Baietii sunt invatati sa inceteze exercitiul cand se apropie de ejaculare, sa astepte pana ce senzatia dispare si sa reinceapa exercitiul.
Exercitiu presupune folosire zilnica, timp de 30 de minute, aproindu-se de ejaculare de 6-7 ori. Daca familia este instarita trimit baiatul la un 'mehbil', sau un asa zis club sportiv, unde un servitor, dupa masarea cu ulei, va performa aceasta tehnica pentru el.

Povestea se regaseste in diverse forme in mai multe carti, printre care cele mai de seama sunt ale exploratorilor. Numesc doar una: 'the book of penis'. Binenteles ca si multi avizi de castiguri usoare pe spinarea credulilor si a disperatilor folosesc povestea pentru promovarea propriilor produse si programelor de marire a penisului.

In prezent sunt folosite doua forme 'principale' de jelqing, si mai multe variatii.
Cea mai des folosita este 'wet jelqing' - mulgerea umeda in care se foloseste un lubrifiant pentru a aluneca cu degetele peste pielea penisului.
A doua varianta este 'dry jelqing' - mulgerea uscata. Prin aceasta metoda pielea penisului ramane in contact permanent cu degetele. Pilea este cea care se misca odata cu degetele.

Ambele forme sunt adaptate fiecarui individ. O cale sigura este de a incepe incet cu o priza lejera, suficient cat sa miste sangele in penis, si o durata scurta(2-3secunde repetarea).
In timp, in functie de raspunsul si indiciile penisului se poate marii mai intai durata si apoi forta prizei.

Articole Asemanatoare