Barbatii se intreaba ...si doamnele si domnisoarele despre penis

   
un barbat intreaba -Cum arata un penis frumos, atragator pentru o domnisoara sau pentru o doamna?

Batwoman raspunde: -Mi-au placut toate penisurile atasate barbatilor pe care i-am placut. Penisul arata grozav, cand iti doresti acel barbat; si viceversa.
M-am bucurat de falusul partenerilor mei atunci cand erau rasi(inclusiv pe scrot) si mi-a placut si atunci cand nu erau rasi.
Insa, am pareri puternice despre restul corpului: Vreau sa fie puternic, tonic si in forma. Gasesc lipsite de atractivitate corpurile care nu sunt in forma si tind sa fiu puternic atrasa de barbatii atletici. Starea mentala necesara pentru a ramane in forma ma atrage la fel de mult pe cat corpul(si eu fac sport destul de mult). Imi plac picioarele puternice si fundul tare si nu atat marimea si tonusul. Cam asta ar fi tot. Barbatii mai mici de inaltinme, dar care sunt intr-o forma fizica buna pot fi la fel de atragatori.
Acestea fiind spune, mentionez ca eu una, nu sunt atrasa de barbatii musculosi ori cei care stau toata ziua in sala de forta, ci de tiparul barbatului 'muritor' care se intretine indiferent ca are o viata agitata.

un barbat intreaba -Este atractiv un penis tare?

Batwoman raspunde -Nu pot vorbi pentru toate femeile, dar mie imi place.
Nu imi pot aduce aminte vreo ocazie in care am avut parte de un penis tare si sa nu fi considerat atractiv penisul partenerului.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Nikki intreaba: -Marimea Conteaza?

Nikki raspunde - Am avut parte de sex grozav atat cu barbati cu penisul mare, cat si cu barbati cu penisul mic. In acelasi timp am avut parte de sex ingrozitor atat cu barbati cu penisul mare, cat si cu barbati cu penisul mic. Pentru cele mai multe femei marimea penisul este mult mai putin importanta decat cred barbatii. Pentru majoritatea femeilor sexul incepe cu mult inainte de a te dezbraca. Ne plac barbatii care au incredere in ei, fara a fi infumurati. Ne plac barbatii care ne fac sa radem, barbati care au un simt al umorului dezvoltat. Ne plac barbatii care sunt in forma.
Lucrati la aceste calitati si veti vedea cat de bine va satisfaceti partenera!


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

un barbat intreaba -Daca nu te superi Nikki, cati centimetri preferati voi femeile cand vorbiti/daca vorbiti despre penisul barbatilor? De exemplu 15 cu 12, 15 cu 14, 17 cu 15, etc.

Nikki raspunde -Cand eram singura, eu si prietenele mele nu vorbeam despre 'cat de mare' sau 'cat de mic' este falusul vreunui barbat. Totusi vorbeam despre barbatii care erau amanti buni in special si despre barbatii care nu erau asa grozavi.
Cum spuneam: am avut parte atat de barbati cu penisul mare cat si barbati cu penisul mic care m-au satisfacut deopotriva. Asa ca raspunsul magic pentru a face o femeie sa se simta bine nu sta in penis.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


un barbat intreaba -Cat de mare trebuie sa fie penisul unui barbat pentru a oferii orgasm unei femei? mininul necesar.
Batwoman raspunde -Singuru raspuns pentru aceasta intrebare este defapt raspunsul altei intrebari. Ce este important pentu a face o femeie sa se simta bine, pentru a avea orgasm, etc?
Lucrurile cu adevarat importante sunt preludiu, felul in care te porti cu acea fata, atitudinea ta, etc. Aceste lucruri sunt importante in egala masura.
Am intalnit in trecut un barbat care se purta bine cu mine, era grozav la preludiu si avea un penis mic, dar am avut parte de momente geniale si orgasme geniale..


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Aceste intrabari si raspunsuri se regasesc in varianta originala, in limba engleza pe pegym com

Daca aveti obsesia 'marimii falusului' intrebati-va daca va ajuta atitudinea aceasta in viata?

Articole Asemanatoare