3. Jelking - exercitiu pentru marirea penisului (lungime si grosime)



ofera lungime si grosime penisului
Durata: 7-10minute

Cum se executa exercitiu de jelqing?
In primul rand se unge penisul cu lubrifiant. Poti folosi: de la parafina lichida la lubrifianti destinati actului sexual(gasesti in farmacii, magazine generale si binenteles sex-shop-uri). Cand efectul lubrifiantului scade reaplicati.
Stimuleaza penisul pana la 40-70% erectie. Nivelul erectiei trebuie sa fie unul in care penisul continua sa fie flexibil, maleabil lipsit de 'intaritura'. Daca atingi un nivel de erectie prea inalt sau simtiti ca este tare, opreste-te si permite penisului sa revina la nivelul de erectie dorit.
Cu oricare dintre maini formeaza semnul 'ok' cu degetul mare si aratator, imprejurul penisului la baza. Palma poate fi orientata in sus sau in jos. Este alegerea ta. Strange usor priza formata si misca-te usor spre capul penisului. Scopul este sa miscati sangele in penis. Presiunea trebuie sa fie una care sa evite crearea durerii.

Daca exercitul este incomfortabil opreste-te, inseamna ca folosesti o presiune prea mare. Presiunea ideala este cea care permite miscarea a cat mai mult sange in penis, umflandu-l.
Spre lipsa logicii, presiunea ideala tinde sa fie una de intensitate medie spre mica.
Odata ce ajungi sub gland opreste miscarea. Aceasta este o repetare. O repetare trebuie sa dureze minim 2 - 3 secunde.
Glandul nu trebuie muls, fiind un tesut mai sensibil. Capul penisului primeste suficienta stimulare pentru a creste. Reia miscarea cu cealalta mana, si tot asa.
Incepe cu 200 de repetari (o mulgere = o repetare).
La fiecare 2 saptamani adauga 50 de repetari pana atingi 500 de repetari pe zi.


Revenirea
Dupa ce termini mulgerea, continua cu ce ai inceput si anume incalzirea, doar ca de data asta va fi pentru revenire. Reincalzeste zona pentru 5 minute.

*Apoi scuturati usor, spala, sterge si baga in pantaloni. Se lasa la crescut. ;)

Incalzirea si revenirea sunt importante pentru ca previn posibilele traume si cel mai important pentru scopul tau: creste eficienta exercitiilor.

Eficienta exercitiilor pentru cresterea penisului este conditionata de o buna circulatie a sangelui in penis. Asa ca faceti miscare si odihniti-va din plin. Un alt program eficient pentru cresterea penisului este cel care foloseste pompa pentru penis. Folosita impreuna cu exercitiile de mulgere ofera in timp rezultate permanente. Citeste aici mai multe.

Articole Asemanatoare