Penisul Ideal Exista

 Penisul ideal are o poveste indiferent de momentul povestirii. De la culturile vechi pana astazi marimea, forma, performantele penisului au fost subiect pentru mintea iscoditoare a omului, in special a barbatului.
De la religie la profan, penisul a stat in bataia multor minti: de la penisul ideal al vechior greci, care trebuia a fi mic precum o vrabie, la culturi orientale care practica elongatia penisului(atarnarea greutatilor de penis) pentru a fi mai aproape de Dumnezeu, pana astazi la penisul ideal de star porno.
Mai intai sa vedem de unde provine cuvantul 'ideal', care este radacina/sensul lui.
Latina tarzie spunea ideālis  -exista in idee. Idealul este inchipuirea fiecarei minti. Si cum mintea comanda materialul, senzatiile corpului vor urma credinta mintii.
Ce este penisul ideal? Un numar, o forma, o capacitate?
Penisul ideal este un gand. O credinta. O credinta insuflata de societate, de intregul bagaj de educatii si experiente primite. Daca te nasteai in clasa aristocrata a greciei antice, cu siguranta iti urai penisul ca era prea mare chiar si la 14cm. Daca te nasti astazi, indiferent de marime vei avea sansa sa dezvolti o obsesie a penisului 'prea mic', chiar daca esti cu mult peste medie.
Penisul ideal, o obsesie menita sa urateasca natura umana. Frica, depresie, anxietate, violenta..


Daca scurman in rahat, aflam ca si marimea vaginului difera. De la mic, la mediu, la mare. Majoritatea incadranduse la mediu. Majoritatea avand capacitatea de a se adapta in ambele directii.


Obsesia creata este normala pentru oricare. Este sensul pe care il atribuim barfelor din societate(anturaj, media). Apoi atribuim emotii acestor intamplari. Emotia tradusa in 'nu am penisul suficient de mare'. Dar aceasta este doar una dintre interpretarile posibile. Avand o viata sexuala sanatoasa, naturala, fara restrictia sociala, descoperi ca ai penisul ideal. Daca barbatii ar fi mai deschisi, si ar vorbii despre penisul lor, despre marime(indiferent care este) si despre experienta lor sexuala, multe mituri ar disparea, si o sumedenie de noi interpretari ar aparea in relatia cu penisul fiecaruia.
Sa ne imaginam 2 ipostaze, 2 barbati cu aceasi marimea, forma si virilitatea. In prima barbatul are parte de o viata sexuala nesatisfacatoare, cu partenere nepotrivite. Acest barbat este inselat, mintit si poate chiar batjocorit pt marimea penisului.
In a doua situatie, barbatul are parte de partenere potrivite, cu o viata sexuala normala. Acest barbat are parte de aprecierea partenerei din punct de vedere sexual.
Intrebare: Care sunt trairile emotionale(interpretarile) ale fiecarui barbat din aceste 2 ipostaze?
Normal ca primul va interpreta ca nu e capabil din punct de vedere sexual, implicit ca penisul lui nu este suficient de mare, iar al doilea va simtii ca este capabi din punct de vedere sexual, ca are tot ce ii trebuie. Primul va agoniza o viata intreaga, iar al doilea se va bucura de viata. Ce stie al doilea si nu stie primul este ca orice este posibil. Primul isi va blestema viata si va spune ca viata e nedreapta, dar ce nu stie este ca poate schimba orice pornind de la proprile credinte.


Indemnul meu este priviti dincolo de gloata si de incapacitatea multimii de a fi constienta.
Sfintiti voi locul si nu asteptati sa apara o zana, sa va ridice penisul in slavi, poate numai, numai asa sa scapati de obsesie.


Cum spuneam: Penisul Ideal Exista. Este al fiecaruia ...si al fiecarei partenere. Cei care nu-l au este din cauza ca nu doresc sa-l descopere.
penisul ideal, erectie, marime penis, sex



Articole Asemanatoare