JAY Stretches - Intinderea penisului

Exista multe variatii ale exercitiului de intindere a penisului. Iata una dintre variatii:
Jay stretches este numele acestui exercetiu. Jay este numele 'inventatorului'.
Iata cum se procedeaza:
Se formeaza cu ajutorul aratatorului si a degetului mare un cerc imprejurul penisului(la aproximativ 2-3cm sub gland). Priza poate fi cu palma in jos sau cu palma in sus; cum va este mai comod.
Penisul trebuie sa fie flasca. Penisul poate fi 0-30% erect conditia de baza fiind maleabilitatea penisului..
Dupa aplicarea prizei se intinde penisul in fata. Intinderea va fi comoda. Orice durere sau discomfort este semn ca procedati gresit(fie trageti prea tare, fie priza aplicata este dura/inconfortabila, etc.).
Dupa 2 secunde de intindere se opreste tragerea penisului, dar continuati sa tineti priza aplicata. Dupa 2 secunde de repaus se intinde iar penisul pentru 2 secunde.
Deci: 2secunde intindere, 2 secunde relaxare si tot asa.
Cel mai usor este daca va sincronizati exercitiul cu respiratia. Inspiratia si expiratia dureaza fiecare aproximativ 2 secunde. In momentul in care incepeti sa inspirati intindeti penisul, iar in momentul in care expirati lasati penisul sa se relaxeze.
Poate parea putin si ineficient, dar multi dintre cei care l-au facut isi atribuie castingurile in marime acestui exercitiu.
Faceti intre 20-50 de repetari pe zi. Dupa cateva saptamani puteti marii numarul si la 100 de repetari/zi.
Le puteti face cand mergeti la baie pentru a urina. Dureaza aproximativ 40 de secunde sa faceti 20repetari.

Principiul de functionare, teoria comform careia functioneaza este acea ca nu permite corpului sa actioneze impotriva intinderii, deoarece intinderea dureaza maxim 2 secunde.
In mare este vorba de mecanismul de conservare al corpului, care presupune pastrarea integritatii corporale. Daca nu am avea acest mecanism, spre exemplu, si am trage de pielea de pe corp aceasta ar atarna, ar ramane deformata de actiunea de tragere.

Foarte important este ca intinderea sa fie moderata. Pe o scara de la 1 la 10, trageti cu o forta de 7-8. 1 reprezinta zero forta de tragere a penisului si 10 reprezinta forta maxima  care va permite sa trageti penisul fara a simtii durere.
Cu putina motivatie si consecventa veti castiga un penis mai lung.

Articole Asemanatoare

0 vorbe:

Trimiteți un comentariu