Exercitiu avansat pentru crestere in grosime a penisuluiAcest exercitiu este destinat in special pentru cresterea in circumferinta a penisului.
Efectuati exercitiul doar daca aveti cel putin 2 luni de cand executati exercitiile de baza(stretching si jelqing).

Iata pasii de urmat dupa efectuarea incalzirii:

1. Cu penisul usor in erectie - maxim 50%. Tine minte ca in toate exercitiile pentru marirea penisului, penisul trebuie sa fie maleabil.


2. Prinde penisul cu mana stanga de sub gland si intinde drept inainte. Precum in exercitiul de intindere(stretching), descriere pe care o gasiti aici sau aici(descarcare gratuite a tuturor exercitiilor de baza).


3. Pozitioneaza doua degete de la mana dreapta sub penisul intins.


4. Indoaie penisul peste cele doua degete. Penisul formeaza un U intors. Capetele acestui U intors sunt: baza penisului si varful penisului. Cele 2 degete sunt in punctul maxim de sus.


5. Pastreaza pozitia 30 de secunde.
Ideea exercitiului este sa formeze presiune in zona celor 2 degete, pe circumferinta si mai putin pe lungimea penisului.


Efectueaza indoirea si in sus, stanga si dreapta, pozitionand degetele in pozitiile aferente.(ex.: pt intindere in stanga pune cele 2 degete in stanga).


Daca doresti sa te concentrezi mai mult pe acest exercitiu, dupa ce efectuezi indoirea in cele 4 directii poti sa adaugi o alta serie. La fiecare serie de cate 4 aplica un numar diferit de degete(3, 4, 1).


Scop: cresterea in grosime a penisului.

Articole Asemanatoare

1 vorbe:

24monden spunea...

foarte bun articolul :)

Trimiteți un comentariu